Semesterstängt


Ah, den här våren … aldrig känt sån stress förut i hela mitt liv. Jobb, husbygge, barn, operation, och mitt i detta en längtan efter att få skriva. Nu, exempelvis, var det någon månad sen sist jag skrev för det går bara inte ihop. Tacka vet jag hösten. Tacka vet jag stipendiet från Sveriges Författarfond och måndagarna jag tar tjänstledigt på.

I sommar ska vi räfsa gräsmatta, bada sjö och hav och fara till vänner i Falköping och Stockholm. Väl i huvudstaden har jag och Katarina Karlberg, Världens bästa illustratör, tänkt träffas för ett första idésprutemöte! Jag ser fram emot allt.

Bloggen blir vilande från nu. Till hösten tar jag nya tag! Jag önskar er en underbar sommar.

Christin

Författare till böckerna Kaninhjärta, Fågelbarn, Rävsång och Vita Tigern, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Mottagare av Göteborgs Stads arbetsstipendium för författare 2015 samt två stipendier ur Sveriges Författarfond. Tidigare skrivlärare vid Folkuniversitetet i Göteborg. Bor i Göteborg sedan 2008 med man, dotter och två katter, bygger hus i Fjärås som beräknas stå klart hösten 2019.

Du kanske också vill läsa:

Lämna en kommentar

Denna sida uppdateras tisdagar och söndagar.

Christin Ljungqvist

Christin Ljungqvist

Jag debuterade som författare 2012 med Kaninhjärta, en skräckbok för unga vuxna. Den fick ett varmt mottagande av både läsare, bloggare och litteraturkritiker. Därefter har jag släppt ytterligare tre böcker, samtliga på förlaget Gilla Böcker, numera del av Lilla Piratförlaget. Jag bor i Göteborg med min familj och jobbar som copy/contentwriter på en av stadens webbyråer.

Kontakt

Har du frågor eller vill boka mig för intervjuer, framträdanden eller annan form av medverkan?

Vinn en signerad Vita Tigern!

Tidigare inlägg

Populära inlägg

Ny lag

24 januari, 2019

Skärmförbudet

28 februari, 2019

Följ mig via e-post eller Bloglovin!

Follow